XIII Festa dels Setges de Girona

04set(set 4)10:00 am05(set 5)2:00 pmXIII Festa dels Setges de Girona

El Regiment Ultònia s'enfronta a granaders farncesos

Detalls de l'esdeveniment

La XIII Festa dels Setges de Girona ve marcada per la incertesa respecte de l’evolució de la pandèmia. Això ens obliga a organitzar una Festa dels Setges en un format reduït que no impliqui perjudici en el cas que a darrera hora no es pugui tirar endavant. També ens veiem obligats a avançar les dates habituals.

El format de la recreació serà el mateix de cada any a Girona i en els mateixos llocs, però amb una presència màxima de 80 recreadors, donant preferència a les entitats de recreació de la ciutat i a la uniformitat francesa.

Com en anys anteriors comptem amb el recolzament de l’Asociación Napoleónica Española, la Sala Ferran Agulló i l’Ajuntament de Girona.

Tots els actes són gratuïts i oberts al públic.

Per a participar com a recreadors cal fer una reserva. Data límit: 15 d’agost.

Hora

4 (Dissabte) 10:00 am - 5 (Diumenge) 2:00 pm(GMT+02:00)

Si ets recreador reserva la teva plaça

La XIII Festa dels Setges de Girona és gratuïta. La participació de recreadors en la XIII Festa dels Setges de Girona està subjecta al pagament d'una reserva. DATA LÍMIT 15 D'AGOST.

L'import de la reserva es retornarà en cas d'anul·lació de l'activitat o bé en personar-se a la recrecióel dissabte 4 al matí i marxar el diumenge 5 a les 14 en finalitzar. En cap altre cas es retornarà incloses raons de causa major. L'organització facilitarà punt d'aigua, lloc per a la pernoctació i pólvora. NO es facilitarà càtering als recreadors.

No queden reserves per a aquest esdeveniment!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *